avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Camere supraveghere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Camere supraveghere

Buna,
locuiesc intr-un oras mic din Romania intr-o casa cu etaj parcand masina in fata casei pe strada.Placuta cu numarul de inmatriculare mi-a fost furata de 2 ori si am hotarat sa imi montez o camera de supraveghere pentru a identifica hotul.Mentionez ca am instalat personal camera la etajul cladirii si inregistreaza strada si trotuarul pe o distanta de 20 metrii lungime.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:49, 22 Octombrie 2014
Si intrebarea care este?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video imobil, in exterior cris2d2 cris2d2 Buna ziua. As dori sa imi montez un sistem de supraveghere de exterior, format din doua camere video, una montata pe peretele dinspre strada al casei, cealalta ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere nykkol nykkol Buna ziua, am citit pe forum legea 333/2003 , dar o persoana fizica are voie sa monteze pe strada camere de supraveghere in asa fel incat sa monitorizeze pe ... (vezi toată discuția)