Salut forum. La bloc ma confrunt cu o problma de bun simt , de rea vointa din partea omului de servici mai ales, adica tine usa de la intrarea in bloc pe vreme racoroasa chiar si cind e ger afara. L am rugat de enori sa nu o mai deschida dar nu intelege pentru ca eu am un perete chiar pe casa scarii la parter si tot timpu e rece din aceasta cauza.Anul trcut blocu a fost reabilitat termic dar eu sint dezavantajat. In loc sa am confortul dorit, din cauza acestui locatar, am de suferit. Zice ca aeriseste. Dimineata cind plec la servici usa e deschisa , cind vin usa e deschisa , azi la fel. Ma gindesc ca vine iarna si usa va sta tot deschisa. Mai are si sistem de inchidere! El are la parter dupa scara o cosmelie unde sta aproape toata ziua acolo bea ,fumeaza dar tine si usa deschisa. Sa inteleg ca face intentionat sau omu e cu capu? Pina acum nu am facut scandal dar ma calca pe nervi. Am vorbit si cu presedintele dar de geaba. Ce sa mai fac ? Ma gindesc sa trimit politia locala in timpul zilei si daca gaseste usa deschisa si el acolo sa i puna in vedere.
Domnule Androiu, dar "omul de servici" face si ore suplimentare sau schimbul trei in coşmelia aceea? Ma intreb si eu cat dureaza sa-si fac treaba, exista un orar in care nu se face galagie.
Mai aveti o posibilitate, ca tot ziceati ca afisele cu fumatul interzis se rup, si anume, sa faceti rost de o "tabla" inscriptionata cu acest anunt si cu o bormasina sa o montati pe peretele dumneavoastra la loc vizibil. Doar nu o sparge peretele sa smulga si tabla, dom'le!
Nu are decat sa... #-o
Acum sunt sigura ca nu am fost vecini, ca nu ati stiut de "isprava" cu dulceata :)
Fumat
Bolo77
Buna ziua!
Locuiesc la parter, intr-un bloc cu 3 etaje si in fiecare zi mai multi vecini de la etajele superioare ies pe scarile blocului si fumeaza ca-n ... (vezi toată discuția)