avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot afla de la evidenta populatiei daca o persoana are ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot afla de la evidenta populatiei daca o persoana are copii?

Pot obtine informatii de la evidenta populatiei daca o femeie a nascut?
Ce demersuri trebuie sa fac? Pot obtine aceste informatii daca am CNP-ul femeii care a nascut un copil despre care vreau sa aflu?
Ms.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:27, 28 Ianuarie 2019
Buna seara! Fosta a iesit ilegal cu fetita mea, cum pot sa demonstrez ca in momentul ieșirii nu avea documente pentru a putea face acest lucru?
E nevoie de detalii. IN esenta, ea nu ar fi trebuit sa poata iesi, asadar trebuie intai analizat cu ce acte a iesit, cerut detalii de la frontiera si apoi vazut ce si cum.
S-au intors?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoașterea paternă fără acordul mamei romio romio Bună dimineața, am o mare problemă legată de recunoașterea copilului, de aceia cer părerea unei persoane avizate în acest domeniu. Fosta mea iubită ... (vezi toată discuția)
Copil- recunoastere paternitate b_nvalentin b_nvalentin Am o problema mai delicata si poate pot fi luminat... Dupa o relatie de 10 ani cu \\"prietena\\"mea, ne-am despartit...problema este ca e insarcinata.Ea nu ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere anonim anonim Buna ziua, Sper ca postez intrebarea pe forumul potrivit. As dori sa stiu, daca o femeie este insarcinata si naste in Romania, iar tatal este in ... (vezi toată discuția)