avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Profesoara de romana !
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Profesoara de romana !

Pentru ca intarzie zilnic la ora ( cate 10-15 min ) , pentru ca vorbeste numai cu " baa" si " maa " , pentru ca a zis " pupati-as talpile Doamne , l-a ajuns blestemele " ( fiind vorba de mine cand ma luat smurdul de la scoala pentru ca acuzam dureri abdominale si a fost apendicita ) , pentru ca toti colegiii mei au cate 2 note la romana , si pe mine nu vrea sa ma asculte , pot depune plangere la Inspectorat ca ea sa ne schimbe profesoara de romana de la clasa si sa fie sanctionata si cu taiere din salariu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 21:30, 6 Noiembrie 2014
Va multumesc frumos . o sa depun plangere la Minister .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuvinte urata si diferente intre elevi . ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Profesoara mea de romana pur si simplu nu ma suporta ! Anul trecut , in iunie , ma luat salvarea de la liceul , aveam apendicita . si in ziua ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Ancheta disciplinara mihaela_h mihaela_h Buna seara Sunt profesor si am o problema. La sfarsitul acestui an scolar am fost tinta unei anchete desfasurata de inspectoratul scolar in urma unei ... (vezi toată discuția)