avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de avocat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de avocat?

As avea o nelamurire, vreau sa dau in judecata pe cineva.Pe scurt,i s-a emis o chitanta gresit,o suma mult mai mica decat valoarea facturi: in loc de 999,59 valoarea facturii, i s-a emis de 99,59 lei si acum individa nu mai vrea sa dea restul de bani zice ca nu ii treaba ei ca noi am gresit si am emis chitanta gresit.Intrebarea mea ar fi,sau intrebarile: Am nevoie de avocat? Cat costa un avocat?
Cel mai recent răspuns: kotelvero , utilizator 22:23, 7 Noiembrie 2014
Daca sunteti suficient de persuasiv va puteti descurca si singur.
Trimiteti o notificare catre " idivida" si solicitati-i achitarea restului de suma. Daca nu se conformeaza, puteti introduce o actiune in instanta.
De ce e gresita chitanta? In realitate ce suma s-a incasat? 99 sau 999? Daca s-a incasat 99 si chitanta e de 99, nu vad de ce e chitanta gresita. Daca s-a incasat 999 si s-a scris 99, de ce mai vreti inca odata banii?
Am spus ca, chitanta este gresita,fiind emisa pe 99,59 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O chitanta gresita kotelvero kotelvero As dori sa stiu care sunt sansele sa castigam in instanta daca intentam proces la o persoana(client) cu care nu cadem la pace(trebuie sa ne dea diferenta de ... (vezi toată discuția)
Incasare client rocky2009 rocky2009 Buna ziua, am un client care vrea sa achizitioneze de la firma mea diverse produse. Acestea depasesc suma de 5000 ron. Factura o vrea pe persoana juridica. ... (vezi toată discuția)
Suma maxima ce se poate incasa de pfa de la pj intr-o zi lory_ lory_ Buna ziua Am un PFA proaspat infiintat si nu ma prea descurc cu chestiunile contabile. Am de taiat facturi si chitante azi catre 3 PJ, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)