avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sanse suspendare/executare - caz delicat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sanse suspendare/executare - caz delicat

Logodnicul meu a avut in urma cu mai bine de un an un accident grav in care si-au pierdut viata doua persoane, o persoana majora si una minora,si el era soferul. Din cauza ca a fost grav ranit lucrurile au mers lent... si abia acum va incepe procesul (de o luna si jumatate e sub control judiciar)
In accident a fost implicata o singura masina, A pierdut controlul volanului in incercarea evitarii unui obstacol.Fata din dreapta i-a cazut in brate blocand astfel vizibilitatea si reactia soferului.
- cele 2 persoane care au decedat (iubit si iubita) ocupau amandoua locul din dreapta - din start primul aspect, o persoana in plus in masina...
- alcoolemie 0,2 aer expirat DAR 0,9 in sange...

Exista sanse la pedeapsa fara executare? Ma gandesc si eu la viitorul meu copilas...
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
Lavi_R, utilizator
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 17:31, 13 Noiembrie 2014
Multumesc mult pentru raspuns.... inseamna ca doar o minune ar putea sa faca sa primeasca cu suspendare...
mimnunea care sa devina realitate in viitorul apropiat este mult mediatizata legea amnistiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat csikimonica csikimonica Buna ziua. Sotul meu a fost oprit la un control de rutina, aproape de casa, in jurul orei 23.20 pe data de 28.01.2016, cu o alcoolemie de 1,03 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)
Culpã comunã?! Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. Vă voi enunţa pe scurt o speţă întâlnită şi vă rog să mă ajutaţi dacă puteţi. Soferul unui autoturism fost implicat într-un ... (vezi toată discuția)