avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, am o intrebare; daca sotia mea inainte de căsătorie a avut o firma care avea datorii si acum a primit de la finante titlu executor , întrebarea este: poate să execute apartamentul meu cumparat inainte de căsătorie prin bancă la care plătesc inca rate? Poate cere fiscul partajul pentru partea ei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: emoke1 , utilizator 19:40, 18 Noiembrie 2014
In privinta autoturismelor, se poate cere partajul acestora pt a executa silit partea sotiei. Daca v-ati cumparat masini pe banii altora, se pot executa in intregime aceste bunuri.

Multumesc pentru raspuns, Chiar daca apartamentul a fost cumpărat iprin bancă la care se plătesc rate si in timpul căsătoriei?
Sotia are un drept de creanta pt ratele platite si de ea, nu un drept de proprietate, iar dreptul de creanta trebuie dovedit in instanta.
Nu veti avea probleme in ce priveste ap.
Sper sa nu mai repetati intrebarea si a 4-a oara.
Va multumesc pentru raspuns si scuze de deranj!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta executare silita datorii pynu pynu Buna ziua , Se da urmatoarea speta : Sotia este executata silit de catre fisc pentru datorii , ea nu detine pe numele ei nici o propiretate care poate fi ... (vezi toată discuția)
Datoriile sotului,devin si datoriile mele ? cristina55 cristina55 Buna ziua. Urmeaza sa ma casatoresc,dar am o mare teama.Viitorul meu sot,are o gramada de datorii,datorii de care ma tem c-or sa se reverse asupra mea.Poate ... (vezi toată discuția)
Bunurile dobandite inaintea casatoriei se impart?... auricius auricius Buna ziua. Doresc sa stiu daca bunurile cumparate de o persoana inaintea casatoriei se impart intre soti, in divort(la partaj). Precizez ca sotia a cumparat ... (vezi toată discuția)