avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul compensatoriu in cazul disponibilizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul compensatoriu in cazul disponibilizarii

Buna ziua!
Astazi am semnat notificarea cf careia postul meu a fost restructurat si ca voi incheia activitatea cf cu art 68 CM.
Ceea ce ma intereseaza este daca profilul firmei este de distributie ,comert etc. exista obligativitate din partea angajatului sa mi se acorde OBLIGATORIU un numar minim de salarii compensatorii? (nu fac parte din personalul de vanzari).
Mi-ar fi de folos aceast raspuns si insotit de articolele din legislatie.
Am o idee vaga (ceva legat de prevederile contractului colectiv de munca etc) dar vreau un raspuns concret.

Multumesc,
Iuliana
Cel mai recent răspuns: lilky , utilizator 11:53, 6 August 2009
Daca CAEN-ULfirmei este 6201- Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) am dreptul la un salariu compensator sau doua?

Eu zic ca da din ce-am gasit, acuma cel mai bine incercati sa va lamuriti aici:
[ link extern ]
Si incercati sa cautati direct firma dvs, care trebuie sa fie inscrisa la Registrul Comertului:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 6 August 2009
lilky, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la salar compensator ? Bohdan Bohdan Buna ziua, Am fost trimis in somaj, sunt pe cale sa depun toate actele. Doresc sa stiu: daca in CIM sau in CCM nu e stipulat nici o informatie legata de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua, Am si eu o nedumerire.Tocmai am fost concediat pe motiv ca \"firma nu-si mai permite sa ma tina si s-a desfiintat postul meu\".Eu stiam cam am ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel de ramura bubu.g bubu.g Buna ziua, In situatia in care la nivel de angajator nu este incheiat ccm, mai sunt valabile prevederile ccm, la nivel de ramura in cazul meu ramura industrie ... (vezi toată discuția)