avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... care sunt drepturile unei mame care are o fetita cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

care sunt drepturile unei mame care are o fetita cu tata necunoscut in actul de nastere a fetitei

vreau sa stiu ce ajutor ofera statul romin unei mame care creste fetita singura ce ajutor poate primi pentru studi etc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 9 Decembrie 2014
Aceleasi drepturi pe care le are orice copil,indiferent de cine este crescut.,invatamant public gratuit,alocatie etc.
cred ca exista alocatie pentru familie monoparentala
Pentru studii poate beneficia de bursa , acordata de catre institutia de invatamant respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Ca mama singura ce drepturi as avea?mulțumesc frumos! ... Maria Bartos Maria Bartos Buna seara. Ca Mama singura ce drepturi as avea?Mulțumesc frumos! (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile unei mame singure? annuskka annuskka buna seara! ma numesc ana,sunt o tanara de 22 de ani,mama singura,am in crestere un copilas de 2 ani si jumatate.eu locuiesc momentan cu parinti mei,mama ... (vezi toată discuția)