avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Oprire Pe Conturi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Oprire Pe Conturi

Buna ziua
-Am un proces cu Administratia Fondului Pentru Mediu din 2011
-Am pierdut pana acum toate procesele de curand instanta de recurs Respinge recursul ca nefondat si irevocabil (dar nu am primit motivare inca.)doresc sa fac contestatie in anulare.
-In anul 2012 am avut de la judecatoria Cornetu am avut o contestatie la executare si judecatoria (suspendă judecata cauzei până la soluţionarea irevocabilă )
Acum dupa pierderea recursului Fiscul a pus oprire pe conturi (Au acest drept ?)Se aplica aceasta lege in cazul meu :

Pentru stingerea creantelor fiscale, debitorii titulari de conturi bancare pot fi urmariti prin oprire asupra sumelor din conturile bancare, prevederile alin. (5) aplicandu-se in mod corespunzator. In acest caz, prin exceptie de la art. 145 alin. (1), oprirea nu poate fi infiintata inainte de implinirea unui termen de 30 de zile de la data comunicarii somatiei", se precizeaza in OUG nr. 8/2014.

Va Multumesc

Alte discuții în legătură

Valabilitate titlu executoriu fiscal feriha feriha cat este valabil un titlu executoriu emis pentru recuperarea impozitelor si taxelor locale? in ce termen de la emiterea lui trebuyie instituita porirea? (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu pfa MrDerpson MrDerpson Salut, Astazi am fost sa ridic o recomandata de la posta. Kinder Surprise de la ANAF: somatie + titlu executoriu (pe ambele este trecut numarul dosarului de ... (vezi toată discuția)
S-a constatat perimarea actelor din dosarul executional- cale de atac? remusul remusul Din anul 2007 am un dosar executional pe rol cu privire la evacuarea unor persoane care imi ocupa in mod abuziv locuinta (nu au nici un act, nimic la mana ca ... (vezi toată discuția)