avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

Suntem 4 frati.Am mostenit de la parinti 4 ha de teren arabil. In certificatul de mostenitor , notarul nu a facut referire la faptul ca fiecare primeste1 ha de teren ci a mentionat ca fiecare primeste cota de 1/4 parte din avere drept mostenire. Acum ni se cere sa delimitam aceast teren cu toate ca in titlul de proprietate al mamei este mentionata suprafata, categoria vecinatatile, tarlaua. Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:59, 17 Decembrie 2014
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren 3 persoane la comun Bubuka Bubuka Cumparare teren la comun Salutare, Doresc sa cumpara o parcela de teren de 500 mp. Vanzatorul are 1500 mp si nu vrea sa vanda parcele de 500 mp ca sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, situat pe trei parcele, impartit aleatoriu, in sensul ca o bucata are 6000 mp, alta 6,4 ha, alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, rectificarea unui certificat de mostenitor de catre ... mirelamarinescu mirelamarinescu Buna ziua, rectificarea unui certificat de mostenitor de catre Notar este gratuit? Daca nu este gratuit, din ce anume este compus pretul unei astfel de ... (vezi toată discuția)