avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma organizari evenimente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma organizari evenimente


Buna ziua m-ar interesa sa deschid o firma de oraganizari evenimente.Avem cam toata mana de lucru de care ar fi nevoie, manager, bucatar, persoana care se ocupa de decoratiuni, etc, dar nu avem spatiu unde sa prestam aceste servicii.Intrebarea mea ar fi daca se poate sa infiintam aceasta firma si fara sa avem acest spatiu pentru evenimente.Tin sa specific ca detin spatiu pentru sediul firmei.Sub ce forma ar fi mai avantajos sa infiintez o firma de organizari evenimente.Si cam care ar fi costurile aproximative.
Cel mai recent răspuns: lupuadriana , utilizator 23:02, 9 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sediu/magazin virtual verdeoc verdeoc Salut Detin o societate comerciala, domeniul de activitate al firmei: prestarea unor de servicii. (vezi toată discuția)
Ce risc daca desfasor temporar activitatea la o locatie diferita decat cea inscrisa la onrc? Alexandru54321 Alexandru54321 Buna ziua. Ce risc daca desfasor temporar activitatea la alta locatie decat cea declarata anterior la ONRC? Care sunt autoritatile care ma pot sanctiona ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)