avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cerere in vederea efectuarii unei expertize tehnice de ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cerere in vederea efectuarii unei expertize tehnice de evaluare - ce obiective ar trebui sa formulez ?

Am chemat in judecata un coproprietar pentru daune lips ade folosinta . Instanta mi-a cerut sa formulez obiectivele . Trb sa evalueze dreptul de folosinta asupra casei si terenului . Cam ce obiective ar trebui urmarite ?
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 19:20, 20 Decembrie 2014
am act de vinzare cumparare . piritii nu mi-au dat voie sa folosesc . am martori , reclamatii politie , am si marturia lor data sub forma unei recunioasteri la interigatori .
Puteti completa la obiective cu:
-stabilire cota parte din bunurile comune, care revine fiecarui copropietar,
-identificare posibilitati de utilizare de catre copropietari a partilor comune, in functie de dreptul de propietate al fiecarui copropietar.
Instanta ar putea, dupa parerea mea, sa dispuna modul de folosinta al copropietarilor, plecand direct de la actele de propietate existente la dosarul cauzei.
nu ati inteles...am cerut despagubibire in bani . vreau sa stiu cam cum se face evaluarea la ce am aratat mai sus
Evaluarea este legata de documente (valorice) pe care le prezentati care sa va sustina punctul de vedere, in sensul prejudicierii dvs. cu o suma de bani (?!) pentru ca nu vi s-a permis accesul pe partea dvs. de proprietate din ceea ce detineti in comun cu alt propietar.
In functie de documentele pe care le detineti (facturi, chitante, ordine de plata, etc.), expertul isi poate da cu parerea asupra prejudiciului. Formulati obiective legate de aceste documente pe care le detineti.
Anterior, deoarece nu ati precizat in clar ce doriti, v-am sugerat niste obiective generale, pentru situatii asemantoare (ma refer ca prejudicii).
sunt persoana fizioca . nu am facturi etc . aici am aratat faptul ca ceilalti nu mi-au permis sa mi exrcit dreptul de proprietate . asta este marea dilema : CUM EVALUEAZA ? Eu am dat un exemplu cam ce asi fi facut si cam ce am pierdut si in fintie de rezultat am cerut despagubirea . Este bine pina aici ?

Alte discuții în legătură

Incasare chirie next next Speta este urmatoarea: Intr-un imobil \\casa – exista 2 propietari actuali – subsemnatul X si celalalt copropietar Y Copropietarul actual , Y, ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta ContSters40598 ContSters40598 In urma unui partaj succesoral, (casa si terenul aferent) instanta a atribuit celor doua partilor in litigiu, jumatate din casa si pamantul aferent pentru ... (vezi toată discuția)
Acces coproprietar in imobil ContSters403177 ContSters403177 Buna ziua , am urmatoarea problema , detin 1/2 dintr-un imobil format din doua constructii ,o alta persoana este copropietara pe imobil detinand printr-un ... (vezi toată discuția)