avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cerere in vederea efectuarii unei expertize tehnice de ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cerere in vederea efectuarii unei expertize tehnice de evaluare - ce obiective ar trebui sa formulez ?

Am chemat in judecata un coproprietar pentru daune lips ade folosinta . Instanta mi-a cerut sa formulez obiectivele . Trb sa evalueze dreptul de folosinta asupra casei si terenului . Cam ce obiective ar trebui urmarite ?
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 19:20, 20 Decembrie 2014
Puneti-va in locul expertului. Daca nu detineti niciun fel de documente certe, expertul dupa ce sa faca o evaluare, a pierderilor dvs. ?
Daca sunteti propietar (chiar daca nu ati fost lasat, sa va exercitati dreptul la proprietate, de catre copropietar) trebuie sa aveti facturi, chitante, etc. pentru plata impozite si taxe la stat/ primarie, facturi pentru utilitati, reparatii efectuate, etc.
Puteti cere instantei, sa dispuna copropietarului sa va lase, sa intrati pe propietatea dvs. Presupun ca dvs. doriti expertiza numai pentru a se stabili niste prejudicii si sa vi se plateasca daune in bani.
Daca chiar doriti expertiza, alegeti din obiectivele mentionate de mine anterior, pe cele care se potrivesc cel mai bine dorintei dvs.
da multumsc am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare chirie next next Speta este urmatoarea: Intr-un imobil \\casa – exista 2 propietari actuali – subsemnatul X si celalalt copropietar Y Copropietarul actual , Y, ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta ContSters40598 ContSters40598 In urma unui partaj succesoral, (casa si terenul aferent) instanta a atribuit celor doua partilor in litigiu, jumatate din casa si pamantul aferent pentru ... (vezi toată discuția)
Acces coproprietar in imobil ContSters403177 ContSters403177 Buna ziua , am urmatoarea problema , detin 1/2 dintr-un imobil format din doua constructii ,o alta persoana este copropietara pe imobil detinand printr-un ... (vezi toată discuția)