avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Au trecut mai bine de 3 ani de cand am permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Au trecut mai bine de 3 ani de cand am permisul suspendat

buna ziua.
in luna iulie 2011 nu am respectat indicatorul stop si am accidentat un biciclist care circula regulamentar. consumasem alcool iar rezultatul etilotestului a fot de 0.71mg in aerul expirat, 0.75mg prima proba de sange si 1.00mg a doua.
victima a avut nevoie de 120 de zile de ingrijiri medicale, iar dosarul meu abia a atras atentia organelor penale, dat fiind ca abia luna aceasta mi s-a comunicat ca urmeaza sa intre procesul pe rol (sper sa nu dureze inca vreo 3 ani pana atunci)
mentionez ca nu am incercat sa ascund nimic, si eu am fost cel ce a anuntat politia si ambulanta sa se deplaseze la locul accidentului.
cum pot face sa imi recuperez permisul? pe dovada scrie "fara drept de circulatie" si ca pana la finalizarea anchetei se considera suspendat...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:14, 24 Decembrie 2014
Nu cred ca aveti sanse sa recuparati permisul.
Probabil peste cativa ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime si alcoolemie Konstantyn86 Konstantyn86 Pe data de 25 iulie 2013 am avut un accident rutier cu victime . Ma deplasam pe acelasi sens de mers cu un biciclist , care fara sa semnalizeze prin radicarea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu un biciclist. mi s-a reținut permisul deși nu am fost vinovat, după cât timp se clasează dosarul penal? alexklumea alexklumea Buna ziua ! In urma cu cateva zile, fiind in trafic, executam viraj la stanga pe o strada laturalnica, dintrun bulevard din Bucuresti, intersectia nefiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier . noghi otilia noghi otilia Buna seara.Sotul meu cu putin timp in urma a avut un accident de circ.soldat cu 2 victime unul fiind el .Sotul circula in urma unui furgon care brusc sa oprit ... (vezi toată discuția)