Divort cu minor 3 ani. Copil incredintat mamei, de fapt e crescuta de bunici la 100 km distanta de bucuresti, mama copilui lucrand la bucuresti, la fel ca tatal copilului (tatal e proprietar locuinta in bucuresti).
Exista decizie judecatoreasca pt. ca tatal (eu) sa vizitez copilul in 2 zile din sapt 6+6 ore. Am facut apel pt. a cere s-o pot lua pe fetita periodic la bucuresti.
Nu mi se mai permite sa vad/vizitez fetita. Mi-a spus fosta sotie sa nu mai o vizitez pt. ca nu-mi arata fetita si intr-adevar am fost s-o vizitez si nu a vrut sa mi-o arate.
Am inteles o solutie ar fi sa cer o hotarare prezidentiala pt. a mi se permite sa vizitez iar fetita.
1) Cat costa onorariu pe care trebuie sa-l platesc avocatului ca sa ceara o hotarare prezidentiala?
2) Am facut apel pt. a o lua periodic la bucuresti pe fetita, macar cateva zile pe luna. Ce sanse credeti ca am?
Dumneavoastra sunteti propriul arbitru si trebuie sa va hotarati: achitati acest onorariul, cautati un alt avocat care solicita un onorariu mai mic sau va aparati singura interesele in fata instantei.
Arabii au o vorba.O camila nu este scumpa cand costa 2 milioane si ii ai, ci atunci cand costa un pol si nu il ai.
Dar ceea ce este foarte important este, cred si adaug eu, este intrebarea daca arabul ar avea sau nu nevoie de o camila.
Cred ca raspunsul s-ar afla acolo unde daca urmeaza sa mearga sau nu prin desert.
Situatie incerta
Andeeea
Ma aflu intr-o situatie pe care dv, cei care lucrati in domeniu, cred ca o intalniti in mod frecvent. Sunt o mamica divortata, copilasul avand 2 ani si ... (vezi toată discuția)