avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Defalcare boxa de apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Defalcare boxa de apartament

Buna ziua. Se poate separa boxa de apartament prin act notarial si apoi sa fie vanduta separat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 5 Ianuarie 2015
@AncaFilimon
Daca ati ahizitionat strict apartamentul,pe cale de consecinta proprietara boxei avea dreptul sa dispuna de aceasta dupa propriul interes
Daca dvs ati achizitionat numai apartamentul -indiferent de opinia vecinilor-dvs nu putetin ridica pretentii asupra boxei
Boxa ca bun imobil ,poate reprezenta proprietatea oricarei persoane locatar sau nu in imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. notarul a validat ... col409 col409 Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. Notarul a validat existența apartamentului și a boxei. Apartamentul există, dar boxa nu se poate ... (vezi toată discuția)
Plingere nulitate absoluta partiala vlemnaru vlemnaru Buna ziua, Am primit o citatie de chemare in judecata de un vecin de bloc ce contesta dreptul meu de proprietate asupra unei boxe situate la subsol, drept ... (vezi toată discuția)