avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vânzarea unui imobil aflat sub sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

Vânzarea unui imobil aflat sub sechestru

Buna seara,
Un imobil pus sub sechestru de mine a fost vândut de către proprietar deși era înscris in cartea funciară ca nu este liber de sarcini...acest contract de vânzare cumpărare este valid? Sau am posibilitatea de a contesta in instanța încheierea acestuia?
Ce posibilitati as avea si care ar fi următorii pași de urmat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: renatapopescu , utilizator 10:43, 6 Ianuarie 2015
E clar ca nu ti-ai recuperat banii din vanzarea imobilului! Trebuie sa faci o actiune in instanta pt.constatarea nulitatii actului de vanz.-cump. sau pentru recuperarea sumei de la vanzator. Depinde care e situatia si ce acte detii. E doar parerea mea.Ai actele prin care ai pus sub sechestru imobilul? Consulta URGENT un avocat si depune actiunea la judecatorie. Daca nu te descurci financiar,cere la primul termen un avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot să dau / vând copilului meu o casă la țară că să nu o ia banca Moise Ana Moise Ana Cum pot să dau vînd copilului meu o casă la țară că să nu o ia banca care ne a vîndut apartamentul si ne judecăm? (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu somatie de executare silita gabriela1981 gabriela1981 Buna ziua, Ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare:care sunt consecintele in cazul in care exista o somatie pe un apartament si nu sechestru, iar ... (vezi toată discuția)
Are revocarea pauliana a unui act de v-c efecte executorii sau doar constata inopozabilitatea? catinf catinf Are revocarea pauliana a unui act de v-c efecte executorii sau doar constata inopozabilitatea? Va rog sa raportati raspunsul la urmatorul caz ... (vezi toată discuția)