avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... consilier client zona rapida
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

consilier client zona rapida

Buna seara. Sotia mea are un credit de la o banca romaneasca. E la zi cu toate ratele pe care le plateste la fiecare sfarsit de luna. Azi a primit un telefon de la banca cica a ramas in urma cu plata din decembrie. Mare a fost uimirea ei zicand ca ea a platit si are si chitanta respectiva. Bomba. Cand se uita la chitanta vede ca e trecut numele doamnei de la ghiseu : titular cont..solicitant...numele functionarei. La descrierea tranzactiei erau alte cifre nu ale sotiei. Nr.contract. Ce e de facut? Intrebare: chitanta de depunere numerar este in doua exemplare nu? Unu ramane la sotie si cealalta la banca care este semnata nu?
Cel mai recent răspuns: bubicsek , utilizator 10:34, 8 Ianuarie 2015
Nu aveți de ce sa depuneți plângere, poate fi o greșeală, mergeți întâi la ghișeul bancii.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
S-a rezolvat problema. Era greseala functionarei. Multumesc inca odata. O zi placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Într-o familie, care a cumpărat o locuință, plătește impozitul pe clădire și soțul și soția? Liliss Liliss Bună ziua! În 2017 am cumpărat un apartament în București având ambii câte 50 %. Am plătit în fiecare an impozitul aferent regăsit pe ghișeul. ro pe ... (vezi toată discuția)
Ilegalitate ramonel78 ramonel78 am o intrebare : am achitat o factura la o banca si nu am fost atent ca mi s-a dat chitanta cu alt nume.am primit somatie de la electrica sa-mi taie ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar în contul greșit. eroare a băncii Dygfyu Dygfyu Buna ziua, am o problema. Am depus banii pentru cardul de cumpărături de la Banca X timp de două luni. Astăzi am primit un mail cum ca de 2 luni nu am ... (vezi toată discuția)