avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Maternitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Maternitate

Buna seara! Pe 26 Aprilie 2015 fac 2 ani de cand am intrat in maternitate. Vreau sa stiu daca este obligatoriu ca sa renunț la ultima luna de maternitate si sa si facă tatăl dosarul pentru paternitate. Cu cat timp înainte ar trebui sa mi fac cererea pentru reînceperea activității? Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: DeDrept , utilizator 22:07, 7 Ianuarie 2015
Cu 15 zile înainte vă anunțați instituția/locului de muncă/unitatea/angajatorul intenția de a vă prezenta la muncă și totodată solicitați încetarea concediului de maternitate. Înștiințare care trebuie făcută și la direcția muncii.
Soțul în același timp să își facă cerere, să își depună documentația pentru intrarea în concediu de paternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului de crestere copil elennalip elennalip Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Copilul implineste 2 ani in 25 mai 2015 iar eu sunt insarcinata cu al doilea copil care trebuie ... (vezi toată discuția)
Indemniz crestere copil - netransferabilitate drepturi parintesti nicoletag nicoletag Buna ziua, am urmatoarea problema: pe 10 apr 2015 cel mic implineste 2 ani si trebuie sa reincep munca. Chiar azi am facut cererea cum ca conced pt crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului dolcepussyc dolcepussyc Buna ziua! Am nascut in urma cu patru saptamani. Sunt in concediul de 126 de zile, care il am pana pe data de 6 aprilie. Trebuie sa depun cererea la angajator ... (vezi toată discuția)