Pentru obtinerea unei autorizatii de constructii, in luna iulie 2012, am declarat pe propria raspundere la primaria comunei unde am domiciliu faptul ca terenu pe care urma sa construiesc o casa de locuit nu este in litigiu.De precizat ar fi ca terenul este proprietatea bunicii mele. In anul 2011 aceasta a incheiat cu tatal meu un contract de intretinere, dar in anul 2013, prin sentinta, s-a anulat acest contract, terenul revenindu-i bunicii mele. In anul 2012 autorizatia a fost emisa, iar eu pe teren am construit o casa de locuit . In luna decembrie, 2014, bunica mea a depus plangere penala reclamand ca eu si sotul meu am declarat fals in fata Primarului desi stiam ca terenul este in litigiu.Stiam ca bunica mea intentioneaza sa anuleze contractul de intretinere dar prin acest lucru nu cred ca sunt vinovata de aceasta infractiune. Ce credeti?
Declarația dumneavoastră nu putea influența eliberarea autorizației de construcție, având în vedere că terenul se afla în proprietatea bunicii. Primăria este vinovată de eliberarea autorizației către altă persoană, fără acceptul adevăratului proprietar.