avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cetatean roman as vrea sa plec la rusia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cetatean roman as vrea sa plec la rusia

buna ziua sunt cetatean roman si as vrea sa ajung la rusia sa lucrez la negru puteti sa-mi spuneti si mie cum as putea pleca la rusia cat mai simplu si mai ieftin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 8 Ianuarie 2015
Maicuta Rusia e mare depinde unde mergeti la Vladivostok sau la Moscova,Cred ca varianta cea mai ieftina ar fi sa calatoriti cu trenul,exista si posibilitatea muncii in Occident nu stiu de ce Rusia ar fi o varianta mai buna.Succes.
sunt cetatean roman si din cate stiu nu este in europa rusia vreau sa merg la MOSCOVA
1. Acest Forum nu promoveaza ideile de eludare a legislatiei indiferent de statul supus discutiei.

2. Intrarea în Federaţia Rusă se face doar pe bază de viză. Perioada maximă de şedere este de 90 zile în decurs de 6 luni (calculând zilele de la prima intrare).
Viza se obţine pe bază de invitaţie, care trebuie prezentată la ambasada sau consulatul Federaţiei Ruse. Nu se poate obţine viza la frontieră.
Detalii : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatoria din rusia in romania manda_iulia manda_iulia Buna ziua, Ma confrunt cu o problema: Nora mea (casatorita cu fiul meu din ianuarie 2015) care este din Rusia este plecata la Moscova in vizita la parintii ... (vezi toată discuția)
Condiții de acordare a vizei pentru un cetățean rus davidcornel2310 davidcornel2310 Bună ziua. Cum se poate obține viza de întrare pe teritoriul României pentru un cetățean Rus. Menționez faptul că intenționăm sa ne căsătorim în ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non-eu HTF HTF Buna ziua, Am citit pe forum raspunsuri la intrebari similare si in mare am inteles de ce as avea nevoie pentru a putea sa ma casatoresc in Romania cu un ... (vezi toată discuția)