avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea C.I.

O cunostinta a ramas fara nicio locuita (a vandut ce avea). Locuieste cu chirie la mine de cca. 2 ani, pe baza unor contracte de inchiriere anuale. Pentru obtinerea unui C.I. pe o durata nedeterminata (are 56 ani), dovada domiciliului se poate face cu acel contract sau trebuie un contract cu o durata mai mare?
Multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: silviuz , utilizator 05:51, 21 Ianuarie 2015
"E un risc". Care, vreau sa stiu ce risc, ca doar nu joc la loto...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)
Chirias si proprietar - acord luare in spatiu Orieta Orieta Care este riscul la care este supus proprieterul unui imobil care ia in spatiu pe cineva cu forme legale si e de acord sa fie trecuta adresa de domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)