avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de fidelitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de fidelitate

Buna ziua,

Lucrez ca bibliotecar intr-o biblioteca judeteana din anul 2000. Din pacate, in anul 2010 n-am mai beneficiat de sporul de fidelitate, din cauza unei legi care s-a dat la inceputul anului. As vrea sa intreb, exista vreo posibilitate ca sa primesc acest spor. pana acum mi s-a spus ca nu exista nicio baza legala in avest sens.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar i dragomir angela dragomir angela Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se ... (vezi toată discuția)
Sport de fidelitate pentru vechime neintrerupta neacsunusa neacsunusa Am urmatoarea problema: lucrez la biblioteca judeteana din Bacau de 12 ani. In aceasta perioada am avut 3 copii si am beneficiat de concediul de crestere a ... (vezi toată discuția)