avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale URGENT SPATIU COMERCIAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

URGENT SPATIU COMERCIAL

Am o SC si vreau sa donez folosinta unui spatiu ce-mi apartine unei alte firme. Cum pot face ina sa fel incat sa nu trebuiasca firma respectiva sa imi plateasca chirie? Mentinez ca firma este a fiicei mele, deci nu am nici un interes sa iau bani. Ce contract pot folosi si ce ar trebui sa contina. Firma cealalta doreste sa-si deschida un punct de lucru cu birou.
Va mutlumesc mult!
un contract de comodat e foarte bun; nu trebuie autentificat la notar, ci merge cu data certa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru cu contract de comodat florymic florymic Buna ziua, vreau sa deschid un punct de lucru pentru firma fiicei mele.Am gasit spatiu pentru care as vrea sa fac contract de comodat,deoarece acest spatiu ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns: sc are în patrimoniu un teren de 60m2 și ... Laura Caraiman Laura Caraiman Va rog un raspuns: SC are în patrimoniu un teren de 60m2 și un spațiu comercial prin destinație pe terenul aferent. Administratorul este și unic asociat, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o garsoniera si doresc sa ajut o fata sa se mute ... NatyNatasha NatyNatasha Buna seara! Am o garsoniera si doresc sa ajut o fata sa se mute impreuna cu fetita ei. Doreste sa o inscrie la scoala din cartier. Eu i am facut un ... (vezi toată discuția)