avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nulitate ordin prefect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nulitate ordin prefect

Buna ziua. Ce sanse am sa solicit nulitatea absoluta ordin prefect in baza L 169/1997 Art. III (1) (ii), in contextul ca am mai solicitat odata nulitatea aceluiasi ordin, fiind aceleasi parti, doar articolul din lege in baza caruia pot solicita acum este altul? Este aceeasi "cauza"? Multumesc anticipat ptr. raspunsuri.
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2015
pusa2mimi, utilizator
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 10:48, 26 Ianuarie 2015
Daca e acelasi obiect insa de data asta optati pentru alte temeiuri de drept e aceeasi cauza in fapt si deci are autoritate de lucru judecat.
De fapt s-a modificat legea 169/1997 in 2005(L 247) si alineatul in plus (ii) +cererea la L18 m-ar avantaja.Deci fiind alt temei legal nu am sanse?
pusa2mimi a scris:

De fapt s-a modificat legea 169/1997 in 2005(L 247) si alineatul in plus (ii) +cererea la L18 m-ar avantaja.Deci fiind alt temei legal nu am sanse?

Mentionez ca la procesul de anulare/nulitate O.P. terenul a fost solicitat la L 10/2001 iar nulitatea s-a cerut in baza art. 36 alin 3 din L.18/1991.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire despagubiri/teren in natura pusa2mimi pusa2mimi Doresc un sfat.Am luat despagubiri pentru un teren care a fost dat prin ordin prefect(mai mult decat trebuia) si care acum este din nou pe statul roman, ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! vreau sa recuperez teren! pusa2mimi pusa2mimi Am o cerere la L18/1991 nesolutionata, in care este ,dupa coala din registrul agricol si suprafata de teren aferenta casei de locuit . Casa s-a vandut fara ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 - nulitate absolutã dorelbaiu dorelbaiu 1. Actele emise in baza legii 18/1991 pot fi lovite de nulitate absoluta numai in cazurile prevazute in mod expres de art. III legea 169/1997 (inclusiv ... (vezi toată discuția)