Imi pare cumva ca 'importanta dosarului' este in relatie directa cu numarul de dosare al fiecarui Parchet!
Da, imi trebuie sa se inceapa urmarirea penala pentru a obtine suspendarea unei cauze civile!!!!!!!
Insa se vor autosesiza ei sa se grabeasca sau trebuie sa le solicit eu expres asta?
Desi in continutul plangerii penale este evident ca, fiind vb de marturie mincinoasa.......
De unde sa stiu eu daca a fost audiat suspectul??
Trebuie sa audieze suspectul primul sau pe mine primul??
Retin ca am depus in 2013 o plangere penala la PJ... si pe mine m-a audiat abia in aprilie 2014!
Adresati o cerere motivata si solicitati urgentarea.
Au multe cauze cu arestati si acestea au prioritate.
Depuneti si dovezi in sprijinul argumentarii...
Pentru mine e de viata si de moarte!!
Pt ca e vb de falsificarea depozitiilor martorilor din dosar!!
Si vreau sa fie indepartate asadar de pe fondul cauzei.
Daca astept dupa Parchet, care sigur are alte criterii de priortate... mai repede o sa primesc raspuns de la CEDO !!
Manastirea este in sudul tarii si e cam departe de dvs. insa daca doriti sa mergeti sa vorbiti cu acel calugar si sa va lamuriti personal va pot indica manastirea.
Spuneti-mi mie... ca eu sunt din Sud
aveti sanse sa se audieze persoana cat mai repede si sa fie pusa in miscare actiunea penala.
Doar dupa ce va fi audiat infractorul se poate proceda asa in cazul dvs.
Deci eu tot nu inteleg pe cine audiaza primul: pe mine sau pe suspect??
Retin ca prin 2009 l-a audiat pe infractor primul... dar atunci era cazul ca era un badaran care m-a agresat pe strada... si cand m-a audiat pe mine mi-a relatat politistul ce a declarat ala.
Acum insa este vb de judecatoare!!