avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii firme de recuperari
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii firme de recuperari

am facut un credit pt o persoana apropiata din familie care insa nu l-a platit si a plecat din tara . Creditul a fost facut in 2005 pe o perioada de 3 ani . eu nu am posibilitate sa-l achit mai ales ca suma s-a transformat in una colosala. sunt hartuita de firma respectiva telefonic zilnic si deasemenea si prin posta. doresc sa stiu , nu exista un termen de prescriptie a datoriei? de ce n-au actionat in toti acesti ani?
Cel mai recent răspuns: nataliaghita , utilizator 15:06, 12 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
as mai avea o intrebare; am fost casatorita 4 ani , dupa care am divortat.si dupa un timp mi-am reluat convietuirea cu acelasi barbat insa n-am mai oficializat relatia. de atunci sunt 20 ani . in acest timp din vanzarea unor terenuri primite mostenire de sotul meu am facut o casa si mai multe acareturi, insa eu nu sunt trecuta ca coproprietar. mentionez ca in tot acest timp am avut servici , am contribuit la cheltuieli si bineinteles contribui in continuare. intrebarea mea este, in cazul unei separari, eu am vreun drept la tot ce am realizat impreuna in acest rastimp? va multum,esc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa platesc sau nu debitul catre orange? Hunyadi Ilona Hunyadi Ilona buna ziua, problema mea este urmatoarea: in 2002 s-a emis o factura orange care nu a mai fost achitata.Pana acum doua saptamani nu am mai primit nimic in ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie de executare silita fanydell fanydell Buna ziua, am o mare problema cu Orange-ul sau mai bine zis cu o firma de recuperare creante , zic ei. Am primit o cerere de executare silita pentru o suma pe ... (vezi toată discuția)