avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere

Buna ziua,am o prietena care a cumparat un apartament dar nu locuieste in el.
La adunarea generala a proprietarilor s-a hotarat ca si proprietarii care nu locuiesc in bloc, sa plateasca intretinere lift ;energie electrica spatii comune si lift.
Va intreb daca este legal ?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:46, 30 Ianuarie 2015
De fiecare data imi da acelasi raspuns, si pe deasupra se si supara doamna si sustine sus si tare ca nu pot fi adaugate noi coloane in acel tabel.

Facturile mi le-a aratat si doamna caserita. Eu vreau sa vad afisat in acel tabel, toti locatarii sunt nemultumiti din acest punct de vedere.
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
Adriantot, moderator
Ajutati-o pe doamna, sugerandu-i sa faca o singura rubrica pentru cheltuieli repartizate pe numar de persoane si o alta pentru cheltuieli pe cota-parte indiviza.....
..... iar la sfarsitul listei sa faca niste mici tabele centralizatoare unde sa scrie din ce se compun acele cheltuieli pe numar de persoane (electricitate, gaze, gunoi) pentru 1 persoana si cat revine pe 1 mp cheltuieli pe cota-parte si din ce se compun aceste cheltuieli, astfel incat toate facturile sa se afle pe lista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea intretinerii elenaradulescu1 elenaradulescu1 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de tabel pentru intretinere? Acest tabel este folosit de toti administratorii de bloc sau fiecare isi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aplicabile apartamentelor de la parter cristinamariav cristinamariav Buna ziua, Am un apartament la parterul uni bloc de 8 etaje unde in prezent nu sta nimeni. Acest bloc are lift si pentru etajele superioare tronson de ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)