avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz incredere sau inselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz incredere sau inselatorie

Buna ziua, un an aproape mai tarziu.

Acum mai multi ani am imprumutat pe cineva cu mai multi bani, acea persoana a disparut cativa ani. Am hartii la notar pt imprumut, am prelungiri de termene semnate de el. Nimic insa.
Eu cu respectivul am proces de atragere raspundere administrator, deoarece si cu firma s-a facut ca nu stie ca are si s-au acumulat datorii. I-au fost facute de catre avocat inaintari , nu a raspuns, doar s-a prezentat la procesul cu ANAF si acolo a recunoscut avocatului ca are datorie si la mine si ca sa-l dau in judecata ca el nu are bani de platit.
Cum credeti ca tb sa merg in continuare, abuz de increde sau inselaciune? Mentionez ca si in firma eu am pus cam 15000 de euro din buzunar. Deci intai a luat bani de la mine ca persoana fizica la notar, dupa aceea am imprumutat eu firma dupa care s-a facut nevazut.

Unde as putea sa-l incadrez juridic ca sa am mai multe sanse, macar sa demonstrez ca nu eu am fost cu rea intentie.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Crystynika , utilizator 11:34, 10 Februarie 2015
Va voi tine la curent cu ce s-a intamplat.

Multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie Maiglo Maiglo Bună seara, Ce se poate face împotriva unei persoane ce solicită bani cu împrumut iar apoi nu-i returnează? Aici este vorba de o persoană ce a ... (vezi toată discuția)
Este inselaciune? wap54 wap54 Va scriu in numele unei bune amice care a imprumutat bani de la o persoana particulara, dansa sustine ca a semnat un act de mana, a returnat banii dar persoana ... (vezi toată discuția)