avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instanta face confiscarea specială a sumei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instanta face confiscarea specială a sumei

Buna,
Recent instanta a cerut confiscarea specială a unei sume de bani insa nu am posibilitatea sa o platesc, nu sunt angajat si intretin un copil mic.

Nu imi pot permite sa platesc aceasta suma ?#-o

Alte discuții în legătură

Confiscarea specială corey corey Buna, Recent instanta a cerut confiscarea specială a unei sume de bani insa nu am posibilitatea sa o platesc, nu sunt angajat si intretin un copil mic. Nu ... (vezi toată discuția)
Pretenții materiale exagerate după concubinaj. În urma pronunțării instantei la o sumă, pot cere eșalonarea ei? Patryss_88 Patryss_88 Buna seara. In urma unui unei proces intentat de fostul concubin cu la privire la contributiile lui in apartamentul MEU proprietate personala... acum astept ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere nlilianne11 nlilianne11 Buna ziua, Sunt divortata si am un copil in varsta de 16 ani pentru care fostul meu sot platea, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila, ... (vezi toată discuția)