buna ziua,va rog frumos sa ma ajuta-ti cu o clarificare in legatura cu ultimele modificari ale codului rutier,si aici ma refer la art 116 al OUG 195/2002. in baza art 114 al ord 195/2002 mi-a fost anulat permisul de conducere.in 11.09,2014 s-a judecat apelul la timisoara,s-a respins apelul meu si s-a mentinut sentinta data pe fond,ulterior la data de 20,09,2014 am primit instiintare acasa ca mi-a fost anulat permisul.vrea sa va rog sa ma lamuriti exact cand as putea sa pt permis avand in vedere ca art 116 a fost modificat si prevede ca se poate prezenta la ex dupa 1 an de la decizia def a instantei cel ce a fost condamnat cu suspendare conditionata sub supraveghere,,in vechiul art 116 ara si cel ce era condamnat cu suspendare conditionata a pedepsei.iar in actualul art 116 numai prevede acest tip de condamnare...am fost condamnat l 6 luni cu susp cond a efectuari pedepsei......Va multumesc
buna ziua domnule/dar nu legea penala iti da sau nu dreptul de ate prezenta la examenul pt redobandire. e vb de art 116 al oug 195/2002. la acest aspect ma refer,nu la codul penal