avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum pot dovedi grupa de munca firma s-a desfiintat ,nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum pot dovedi grupa de munca firma s-a desfiintat ,nu gasesc arhiva si nici legea din vechiul cod al muncii adica anii 1978-90

nu mai gasesc arhiva firmei la care am lucrat adica tagcm cluj antrepriza 1 .in acei ani grupa 2 de munca ne-a fost acordata conform unei legi as dorii sa stiu nr acelei legi si ce ne spune poate asa as putea dovedii gr 2 pt acei ani lucrati sau va rog daca as putea afla unde este arhiva. la ce firme am gasit arhive de la alte antreprize mis-a spus ca ei ofera doar vechimea nu si dreptul la gr de munca .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 18 Februarie 2015
1. Nu mai completeaza nimeni in carnetul de munca.

2. Detinatorul arhivei va da adeverinta pe care o duceti la Casa de Pensii.
Pentru perioada respectiva, nu va mai poate completa nimeni in carnetul de munca.
Dovada desfasurarii activitatii se va face cu adeverinta de vechiem, in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta pentru grupa de munca hodor dana hodor dana Tatal meu a lucrat in perioada 1952-1980 la CFR in functia de lacatus. Am solicitat adeverinta pentru grupa de munca pentru aceasta perioada si i s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupa - ii- de munca automecanica automecanica Care este perioada până la care se se poate acorda grupa a - II- a de muncă retroactiv , fară a fi necesare buletinele de determinare a noxelor conform ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca 1964_cs 1964_cs Tata a fost angajat la CFR din 1956 pana in 1985 cand a iesit la pensie. In aceasta perioada a trecut de la fochist , mecanic de locomotiva pe abur si pana la ... (vezi toată discuția)