avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... subinginerii pot sa faca master?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

subinginerii pot sa faca master?

Buna ziua!
Am absolvit facultatea de Constructii, sectia subingineri, in anul 1988 si doresc sa va intreb daca as putea urma un master, pentru a fi platita cu studii de lunga durata.
Absolventii facultatilor de 3 ani, cu diploma de licenta, in sistem Bologna, fara master, se considera ca au studii superioare de lunga durata?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:35, 21 Februarie 2015
Sunt de parere ca da. Cel mai bine ar fi sa intrebati la secretariatul facultatii.
Nu am inteles raspunsul, la care intrebare mi-ati raspuns, ca erau 2.:-/ Ce secretariat?
La secretariatul facultatii pe care ati absolvit-o dvs. Ei sunt cei mai in masura sa va dea raspunsul corect din punct de vedere al Ministerului Educatiei. Eventual le puteti solicita chiar si o adeverinta daca raspunsul lor va fi pozitiv, pe care sa o depuneti ulterior la resurse umane in institutia unde va desfasurati dvs.activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiile superioare rodica rotariu rodica rotariu rog un raspuns pentru urmatoarea intrebare .diploma de licenta cu durata de 4 ani obtinuta inaintea sistemului BOLOGNA este echivalenta cu studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor de lunga durata dan.rosu dan.rosu Buna ziua, sunt absolventul Facultatii de Inginerie Sibiu, anul 2010 cu ex. de licenta in sesiunea iulie 2010, in sistem Bologna ciclul I. Durata recunoscuta a ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)