avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz in serviciu (reclamatie nefondata impotriva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz in serviciu (reclamatie nefondata impotriva notarului)

Buna ziua! ma bucur ca exista acest forum si astept un sfat de la d-voastra .Problema mea este urmatoarea: in anul 2011 februarie doi unchi au venit la mine acasa si au spus ca vor ceda partea lor de mostenire in favoarea mamei ( sunt doar 3 mostenitori cei 2 unchi gemeni si mama ) in schimb sa-i ajut sa le introduc apa, gaze, lumina si o mancare din cand in cand . Astfel, considerandu-i de buna credinta ne-am dus la notar cu ei si au dat declarative de renuntare la mostenire , mama devenind unica mostenitoare. astfel s-a indeplinit dorinta buniciului intrucat acesta a intocmit 3 testament olografe si unul notarial prin care isi exprima dorinta ca intreaga lui avere sa ramana mamei mele excluzandu-i pe ce doi fii intrucat l-au suparat toata viata . Unul nu a lucrat niciodata fiind in puscarie pana la 45 ani iar celalat perioade scurte dat afara numai cu litera I , absete nemotivate (am vazut cartea de munca) Dupa semnarea actelor eu cu mama ne-am tinut de cuvant si le-am introdus utilitatile le-am cumparat TV , le-am dus lemne si mancare . In sept 2013 acestia fac plangere penala dnei notar de abuz in serviciu si mamei de fals in declaratii la procuratura curtii de apel . sustin in plangere ca au fost pacaliti la notar ca nu au stiut ce semneaza etc ..in conditiile in care stiu carte si stie sa faca reclamatii . Se ancheteaza cazul dl procurer propune NUP . Acestia fac plangere procurorului la Judec de camera preliminara si insiruie niste minciuni fara nicio dovada . Surpriza dna JUDECATOR le da dreptate si se intoarce cazul la acelasi procuror. Mentionez ca mama m-a facut apoi mie vanzare cumparare pe curte si imoble . acestia locuiesc acolo nu I-am deranjat niciodata decat cand le-am zugravit le-am dus mancare si lemne am martori in acest sens ce sa facem? imi vine sa nu le mai platesc utilitatile si sa nu le mai dau mancare nu am ceva scris care sa ma oblige
va multumesc inca odata
Dupa renuntare la succesiune si dezbaterea succesiunii trebuia sa-i evacuati din imobil , intrucat nu aveau nici un drept sa stea. Daca ati declarat ca i-ati intretinut si i-ati lasat sa locuiasca in imobil rezulta ca a existat o intelegere tacita alta decat ce rezulta din actele notariale.Angajati avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura reclamatii florentina75 florentina75 Va rog sa-mi spuneti daca procurorul a dat NUP la un caz iar in urma unei reclamatii judecatorul de camera preliminara a intors cazul la acelasi procurer ... (vezi toată discuția)
Renunțare moștenire helguti22 helguti22 Buna ziua, Vin si eu cu o nelămurire in legatura cu succesiunea după unchiul meu (fratele bunicului). După decesul unchiului, bunicul meu a ramas unicul ... (vezi toată discuția)
Un sfat MihaelaMiki MihaelaMiki Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.este vb de mama care acum cativa ani,bolnava fiind a donat in favoarea surorii sale partea ei de mostenire cu ... (vezi toată discuția)