avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cheltuieli privind deplasarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cheltuieli privind deplasarea

Sunt angajat la o institutie de stat personal contractual.Cand am dat concurs unitatea la care eu trebuia sa mi desfasor activitatea era in localitate, acum aceasta s a inchis iar directorul mi a dat decizie la o alta unitate aflata la 20 km ce pot sa fac intrucat nu mi se deconteaza cheltuielile de transport (agentul economic nu este obligat sa mi puna masina la dispozitie)

Alte discuții în legătură

Decont transport ong Finuta Buzdugan Finuta Buzdugan Buna ziua, As dori unele lamuriri cu privire la decontul ordinului de deplasare intr-un ONG. Suntem o asociatie CAR Pensionari, entitate non profit, care ... (vezi toată discuția)
Decontare transport - combustibil have have Va rog sa-mi spuneti care sunt criteriile de decontare a transportului, respectiv a combustibilulului in cazul in care fac naveta intre localitatea de ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)