avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozite platite la 2 Job-uri ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozite platite la 2 Job-uri ?

Buna seara.....am si eu o nelamurire legata de plata impozitelor pe salarii. Momentan sunt angajat in 2 parti : Intr-o parte sunt part time Continental Automotive ( 4 ore ) si in cealalta parte tot part time ( 2 ore ), iar locul de baza este Continental, de aici primesc si bonuri. Este adevarat ca daca locul meu de munca de baza este Continental, la cealalta firma nu mai platesc unele impozite pe salariu ? de ex. am inteles ca nu voi mai plati CAS la cealalta firma unde sunt cu 2 ore? este adevarat ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:23, 18 Februarie 2015
1. Impozitele si contributiile se retin si se platesc pentru fiecare venit in parte.

2. La locul de munca de baza se face deducerea personala iar la celelalte locuri de munca nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la 2 firme diablo diablo Buna ziua, am un CIM full-time si vreau sa stiu daca sistemul nostru accepta ca la ITM sa se mai poate inregistra inca un CIM full-time intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ce se intimpla daca : sint angajata la 2 firme particulare cu 1/2 norma la fiecare si am 2 contracte de muna. Contributiile sint platite de amindoua ... (vezi toată discuția)
Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)