avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract subinchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract subinchiriere

Buna ziua,
am nevoie de ajutor in privinta unui ctr de subinchiriere.Am incheiat un ctr de inchiriere in care este mentionata o chirie pe mp.Am cerut acordul sa
subinchiriez, au fost de acord dar au introdus printre alte articole si cel de mai jos:

"Art 1.pt b) toate veniturile obtinute de catre Sublocatar in incinta suprafetei subinchiriate din Spatiu vor fi incluse in cadrul cifrei de afaceri ale Chiriasului si incluse in calculul Chiriei datorate de catre Chirias; "


"Art. 2. Pentru evitarea oricarui dubiu, Sublocatarul se angajeaza prin prezentul acord sa prezinte Proprietarului evidentele fiscale care vor atesta veniturile obtinute in cadrul suprafetei subinchiriate din Spatiu in termen de 5 zile lucratoare de la incheierea unei luni pentru luna calendaristica anterioara.
Art. 3. In cazul in care Sublocatarul nu va respecta obligatia de mai sus, Chiriasul va fi tinut raspunzator sa achite o penalitate egala cu 1.000 Euro/ zi de intarziere a furnizarii evidentelor fiscale ale Sublocatarului"

Am cerut expicatii si mi-au explicat ca daca la un moment dat se vor gandi sa perceapa chirie la cifra de afaceri atunci ar intra in vigoare , ceea ce nu mi se pare corect .Ce parere aveti?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gvrlmonica , utilizator 10:08, 21 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu iliescuelena iliescuelena Detin intr-o piata un spatiu care este proprietate prin hot.jud.definitiva si irevocabila . dar terenul de sub cladire este al pietei asa ca platesc printr-o ... (vezi toată discuția)
Contract subinchiriere VIORICA IORGULESCU VIORICA IORGULESCU Buna seara, Am nevoie de un sfat.... am subinchiriat un spatiu comercial, chiriasul s-a obligat prin contract ca-mi va obtine aprobarea de la proprietar si ... (vezi toată discuția)
Plata contributie cass garleanu garleanu Doresc un raspuns competent la urmatoarea situatie:Proprietarul unui spatiu,incheie contract de comodat pentru acest spatiu cu propria-i firma. Firma sa ... (vezi toată discuția)