avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contracte date diferite.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contracte date diferite.

Buna seara. Am incheiat un contract de reprezentare cu o firma despre care am aflat ca de fapt inseala oamenii. As dori sa reziliez contractul, desi am platit 90 de ron plus inca 450 de ron fara a mi se oferi vreun serviciu. In contract, la nume, suntem specificate doua persoane, iar seria mea de buletin are lipsa o litera (in contractul pe care il am eu acasa, nu sunt sigura daca si in contractul firmei). As dori sa stiu daca contractul este valabil, fiindca pentru reziliere ar trebui sa achit 300 EURO. Contractul, avand greselile sus mentionate, poate fi declarat nul fara a fi necesara rezilirea??
Cel mai recent răspuns: anamaria0593 , utilizator 22:11, 21 Februarie 2015
Imi cer scuze, nu am inteles la care intrebare mi-ati adresat raspunsul negativ. La ultima sau la penultima. Va multumesc!
anamaria0593 a scris:

Am putea fi trimisi in instanta pentru neachitare? Va multumim!

DA, ati putea (este posibil si probabil) sa vi se ceara in instanta banii; nu putem emite teorii doar pe baza spuselor dvs., pana la momentul asta (cel putin teoretic) dvs. ati incheiat un contract care este lege intre parti pe de-o parte, iar pe de alta parte speculati, presupuneti ca este firma fantoma (daca este fantoma inseamna ca nu exista si ca atare nu va poate chema in instanta. dar ..daca va cheama?) si ca escrocheaza, insa astea sunt doar informatii care le-ati gasit dvs. pe net de la alti pagubiti naivi, dar este posibil ca firma aia sa fi actionat legal, nu stim.
Am observat pe risco.ro ca firma respectiva nu are niciun angajat, niciun profit si nicio cifra de afaceri(nu este specificat decat cui-ul acolo). Ma ajuta acest lucru cu ceva ca nu au niciun angajat dar eu am semnat contractul cu un angajat de al lor?
Da, este posibil sa va ajute, in sensul ca actul /contractul a fost incheiat de o persoana care nu avea capacitate juridica de a semna in numele firmei, e posibil. Insa ..trebuie vazuta hartia aia, nu putem merge pe presupuneri, mergeti la un jurist sa va vada hartia si sa va spune cum puteti actiona eficient.
Va multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune agentie de modeling lazealiviu lazealiviu Am o problema cu o agentie de modeling. Am semnat un contract cu o agentie de modeling, care este total in dezavantajul meu, in sensul ca ma obliga sa achit o ... (vezi toată discuția)
Cum reziliez un contract cu o agentie de modelling? anca12345 anca12345 Buna ziua,as vrea sa-mi dati cateva explicatii la ce ar trebui sa fac.In vara anului trecut m-am inscris la o agentie de modelling in bucuresti dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Inselatorie agentie de publicitate miky05 miky05 Buna ziua! Mama mea a fost abordata azi in zona Lujerului de o domnisoara care s-a prezentat ca fiind de la o firma de publicitate ce ii ofera posibilitatea ... (vezi toată discuția)