avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Solicitare extras de cont
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Solicitare extras de cont

Buna ziua. Acum cateva zile am cumparat de pe internet un produs provenit din China. Livrarea s-a facut prin intermediul firmei de curierat DHL. Problema este ca pachetul imi este oprit la vama. Pentru finalizarea livrarii mi se solicita extrasul de cont. Avand in vedere ca la colet este atasata o factura a produsului, de ce mai este nevoie de acel extras de cont? Nu am incredere si nu ma simt in siguranta prin a-mi da extrasul de cont. Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:01, 23 Februarie 2015
Factura certifica ca produsul a fost vandut, extrasul de cont ca ati platit produsul.
Practic cred ca au nevoie de o dovada a platii, nu sa va foloseasca nr. de cont.
Daca au suspiciuni, pot opri marfa si da amenda.
Sfatul meu ar fi sa le dati ce vor pentru a nu risca cele de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)
Vama otopeni ma forteaza sa fac importul pe firma cosmin21i cosmin21i Buna ziua , am comandat din china mai multe produse led , mai exact 1000 module led , 50 m banda led alba 50m banda led rgb. Vama otopeni refuza sa ... (vezi toată discuția)
Retinere colete, probleme dhl - vama romana beautybym beautybym Buna ziua, de curand am comandat de pe site ul Aliexpress cateva perechi de pantofi si 3 brose. Au fost expediate din China si au ajuns in Romania in 3-4 zile. ... (vezi toată discuția)