avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Dac am primit instintare de la BEJ sa platesc o datorie de akm 7 ani in cateva zile altfel imi va face oprire pe salariu.dupa 3 ani din cate stiu eu se prescrie,de ce imi trimit tocmai dupa 7 ani asa ceva.in tot acest timp ce au facut.pot face contestatie?si unde mai exact?deci eu nu am mai platit rate de 7 ani....dupa 3 ani de la ultima factura se prescrie...ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: miami123 , utilizator 11:17, 25 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Si ce trebuie sa scriu in aceea contestatie?gasesc vre-un model pe net sau pe acest site?daca fac contestatie am ceva de castigat sau ramane tot k ei cu oprirea pe salariu...e corect ca dupa 3 ani orice datorie se prescrie sau dupa caz 5 ani....la mine au trecut 7.deci in concluzie nu fac contestatie degeabA?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita miami123 miami123 Acum 7 ani am facut un credit la cetelem,nu am platit decat 2 luni rate,acum a venit instintare k imi face oprire pe salariu...nu s-a prescris datoria?ce ... (vezi toată discuția)
Recuperari prescrieri banca micutu1979 micutu1979 Buna ziua am luat un credit de nevoi personale in 2007. in luna 11 2007 am plătit ultima rata de atunci nu ma dat nimeni in judecata sau sami opresca din ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie sau executare silita dator_ro dator_ro Sunt debitor la o banca din oct 2006 pentru suma de 4500 euro. Am platit doar primele rate, apoi am ramas fara munca. Ca multi alti romani am plecat in ... (vezi toată discuția)