Buna ziua !
In primul rand, imi pare rau daca postez anuntul in categoria gresita , aici am considerat ca trebuie sa-l public.
Ok , sa incepem cu intrebarile.Vreau sa imi deschid un SRL , care sa aibe ca activitate comertul cu amanuntul de piese auto si as vrea sa angajez patru persoane : 2 care sa se ocupe cu preluarea comenzilor si 2 care sa se ocupe cu relatiile cu clientii. Vreau ca angajatii sa munceasca in felul urmator : 1 in zilele pare, altul in zilele impare si duminica sa faca cu schimbul (primul , duminica asta , celalalt duminica viitoare) , cu programul de 10 ore, de la 10.00 la 22.00 , ceea ce rezulta intr-un program de 150 ore/ luna. Vreau sa le ofer ( la inceput ) un salariu de 15 milioane pe luna , dupa taxe. Cat m-ar costa asta , adica as vrea sa stiu care ar fi salariul inainte de taxe.De asemenea as vrea sa stiu care sunt taxele si ce constituie.
Munca in weekend
simona38
magazin mic, cu program si in weekend. cum procedam ca sa fie totul ok cu orele de munca, cu salariul si tot ce decurge de aici. angajata munceste 8 ore/zi, de ... (vezi toată discuția)
Lucru fara liber
justmusy
Sotia mea lucreaza la un supermarket unde se lucreaza si sambata si duminica cate 8 ore pe zi in 2 schimburi.Are doar 2 libere pe luna.Acum mai noi lucreaza ... (vezi toată discuția)