avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanța sau bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanța sau bon fiscal

Dacă ești en detail si livrezi in produs către o persoana fizica sau juridică si nu ți se achita pe loc ,i se emite o factura pe care o va achita ulterior ,ce i se va da bon fiscal sau chitanța .
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 10:49, 2 Martie 2015
Nici bon si nici chitanta , i se da chitanta cand achita, daca achita cash si nu prin banca.
atentie, en detail nu livreaza persoanelor fizice decat ocazional cf legii, dar este greu sa convingeti fiscul ca e ocazional.
vanzarea en-detail este vanzarea obisnuita, pe care o practica magazinele de tot felul.

ce inseamna ,,ocazional,, ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura la punctul de lucru MIRON OANA MIRON OANA buna ziua as dori sa stiu daca un puntc de lucru magazin cu vanzare en detail poate vinde pe langa casa de marcat si cu factura. Mai doresc sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
De unde se poate cumpara marfa? ela1987 ela1987 Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)