avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Masura asiguratorie pe automobil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Masura asiguratorie pe automobil

Buna ziua,
Instanta a dispus mentinerea masurii asiguratorie pe un auto al unui membru al familie, pe alt nume, inregistrat in alt judet. Suma care trebuie platita e de peste 50.000 ron, ea fiind confiscata dar trebuie platita la trezorerie

Nu am bani sa platesc, ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:29, 2 Martie 2015
Cine este beneficiarul sumei? O autoritate publica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! in 2015 in urma unor fapte mi s.a pus sechestru asiguratoriu ... Alina123456 Alina123456 Buna seara! In 2015 in urma unor fapte mi s.a pus sechestru asiguratoriu pe suma de 25000 de lei, la momentul respectiv le.am pus la dispozitie acte ... (vezi toată discuția)
Sume din masuri asiguratorii confiscate abuziv GeorgeLu GeorgeLu Buna ziua, Am pus in executare o sentinta penala prin care se acorda despagubiri civile, in cauza existand sume de bani ridicate cu titlu de masura ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda contraventionala platita? mircoramo mircoramo cum se recupereaza o amenda de circulatie care am contestat-o si instanta a dispus anularea ei si returnarea banilor? (vezi toată discuția)