Este legal ca un srl care distribuie caldura si apa calda unde sunt cateva sute de restantieri impotriva carora se efectueaza executari silite,ca angajatii societatii sa beneficieze de reduceri la plata intretinerii de pana la 70%,avand in vedere ca societatea comericiala apartine de Consiliul local.
Indiferent cine va livreaza serviciile, indiferent ca sunt sau nu sunt restantieri, c / val serviciilor trebuie achitate de catre beneficiari, asa cum ati stabilit in AG - si nu intru in detalii.
Daca o firma a carui angajati locuiesc in acel condominiu si care va livreaza utilitatile doreste sa le ofere niste bonusuri la cheltuielile de intretinere pentru proprii angajati, nu cred ca este vreo problema, insa "factura" trebuie achitata in totalitate.
Se poate functiona ca in cazul ajutoarelor la incalzire: repartizarea cheltuielilor cu incalzirea se face in sistem real pentru toti locatarii, iar daca firma respectiva doreste sa acorde acele bonusuri, sa o faca - este treaba lor interna.
Exemplu:
- locatarul Xulescu, angajat al firmei despre care vorbiti are de achitat la asociatie suma de 245 lei, insa beneficiaza de o reducere de 70% - el achita de fapt doar 73,50 lei, diferenta de 171,15 lei o va suporta firma;
- un alt locatar, care nu beneficiaza de acel bonus, va achita la asociatie suma intreaga trecuta pe lista de plata...
Recuperare datorii
luis29
Buna ziua,
Am si eu doua intrebari daca se poate sa-mi raspundeti:
1. as vrea sa stiu daca o persoana este datoare la asociatia de propietari iar asociatia ... (vezi toată discuția)