avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimb de autorizatie construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimb de autorizatie construire

Buna ziua ! doua persoane au primit de la primarie teren pe legea 15/2003 . Dupa ce au scos autorizatia de construire una pentru un lot x cealalta pentru un lot y vor sa faca schimb de loturi si autorizatii . au notare la OCPI una pe lotul x cu nr contract de comodat 001 iar cealalta notare pe lotul y in baza contractului002.
care ar fi procedura legala de schimb? mentionez proprietar terenuri primaria care are si caliatatea de comodant . OCPI solicita rezilierea contractelor si incheierea altora dar AC?

Alte discuții în legătură

Probleme acte cota 1/1 AdamAlexandru AdamAlexandru Buna ziua, Am o problema cu un act pentru a se intelege mai bine detaliez situatia. Bunicul il numim x casatorit cu bunica o numim y. X mosteneste de ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Terenuri incurcate in acte krys_xndr krys_xndr Buna ziua, Am cumparat, la sfarsitul anului trecut, un teren ,de la o persoana fizica. Anul acesta am vrut sa imi construiesc o casa, pe terenul cumparat, dar ... (vezi toată discuția)