Am un credit vindut de Vb catre Rabon firma recuperari. Sunt in executare silita dar intre timp am gasit sa vind doar ca cei de la Rabon ezita ss imi dea acceptul lor pentru vinzare. Ce pot face in acest csz? Va multumesc celor dispusi sa ma ajute cu un sfat !
Depuneti notificare prin intermediul unui executor judecatoresc,apoi utilizati procedura ofertei de plata si a consemnatiunii prevazuta de art.1005-1012 NCPC.
intr-o tranzactie de zeci de mii de euro dumneavoastra vreti sa va lamuriti complet pe un site? oamenii v-au dau niste indicatii. Mergeti frumos la un avocat si intocmiti corect notificarea si celelalte diligente. sunteti si tinut de un debit. Nu vindeti un automobil!
Faptul că plătește pentru asistență juridică nu-i asigură, din pacăte si certitudinea că va obține servicii de calitate. Reciproc, faptul că nu plătește nu înseamnă că primește sfaturi proaste.
Perioada prescriptie
marysimo
In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)