avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, intelegere cu firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, intelegere cu firma de recuperari creante

Am un credit vindut de Vb catre Rabon firma recuperari. Sunt in executare silita dar intre timp am gasit sa vind doar ca cei de la Rabon ezita ss imi dea acceptul lor pentru vinzare. Ce pot face in acest csz? Va multumesc celor dispusi sa ma ajute cu un sfat !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:48, 9 Martie 2015
Depuneti notificare prin intermediul unui executor judecatoresc,apoi utilizati procedura ofertei de plata si a consemnatiunii prevazuta de art.1005-1012 NCPC.
intr-o tranzactie de zeci de mii de euro dumneavoastra vreti sa va lamuriti complet pe un site? oamenii v-au dau niste indicatii. Mergeti frumos la un avocat si intocmiti corect notificarea si celelalte diligente. sunteti si tinut de un debit. Nu vindeti un automobil!
Faptul că plătește pentru asistență juridică nu-i asigură, din pacăte si certitudinea că va obține servicii de calitate. Reciproc, faptul că nu plătește nu înseamnă că primește sfaturi proaste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ceruta de o firma de recuperari creante vrica vrica Cum este posibil sa cumperi o creanta a unei pers.fizice fara sa ceri contract si situatia platilor?CUM E POSIBIL SA anunte ca am o datorie pentru care sa nu ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie marysimo marysimo In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
Pot ramane in apartament pana la vanzarea prin licitatie ? yamada yamada Am achizitionat un credit imobiliar in perioada de boom imobiliar. Dupa 3 ani de plata a ratelor la zi, am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)