avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA Italia, valabilitate in Romania
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA Italia, valabilitate in Romania

De curand am achizitionat o masina din italia,as vrea sa stiu daca asigurarea de acolo este valabila si in romania.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:30, 13 Martie 2015
Daca este Casco, da !
si daca este o asigurare normala ca RCA-ul la noi nu este valabila si in romania? multumesc
Daca este inmatriculata in Italia este valabila.
masina este inmatriculata in italia,am asigurare si itp tot acolo,pe mine ma intereseaza daca pot circula in romania fara nici o problema daca ma opreste politia.
Puteti circula fara probleme oriunde este valabila asigurarea, cartea verde. Pe asigurare nu sunt trecute tarile unde este valabila? in mod normal este valabila in toate tarile UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa carte verde - corecta ? theslick13 theslick13 In uniunea europeana mai e valabila cartea verde ? Am o masina inmatriculata pe Italia la care la un control imi lipsea carte verde ? AM luat amenda conform ... (vezi toată discuția)
Circulatia in ue mariah2010 mariah2010 In ce conditii se poate circula in Italia cu o masina inmatriculata in Romania? Proprietarul masinii are rezidenta in Italia. Este obligat sa faca asigurare ... (vezi toată discuția)
asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)