avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... In legatura cu deschiderea unui depozit de lemne
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

In legatura cu deschiderea unui depozit de lemne

As vrea sa-mi deschid un depozit de lemne , nu am cunostinte in domeniu , vreau sa stiu ce acte ar trebui.

Exista fonduri europene pentru asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:57, 20 Martie 2015
Va sfatuiesc sa aflati ce presupune un depozit de lemne, sa infiintati o firma si la ORC va vor da detalii privind aceasta activitate.

Ma intreb, retoric , de ce doriti sa desfasurati o activitate despre care nu aveti habar?:)
Credeti ca este prolifica?

Va sfatuiesc sa desfasurati activitate care are legatura cu specializarea dvs pentru a avea succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)