avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dreptul sa depun plangere la politie dupa ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dreptul sa depun plangere la politie dupa ce persoana ce a furat din magazin mi-a intors suma hainei si dauna ?

Buna seara , Vreau si eu sa va cer sfatul . Mi s-a furat din magazin si persoana in cazua a returnat pe loc banii , hainele si deja dauna. Politia nu a fost chemata ,doar paza, si respectiv nu s-a intocmit nici un proces verbal . Pod sa scriu plingere la politie acuma sau deja este prea tirziu ?
Exact asta se cheama, acum chipurile, se intreaba si hotul daca proprietarul poate depune plangere sau sa spun ”plingere„ asa cum spun ei, suntem luati prin invaluire :D
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am achitat dauna si pretul hainelor pe care le-am sustras din magazin fara sa le achit , proprietarul mai poate sa scrie plingere la politie ? vizitator65 vizitator65 Buna ziua .. va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , sfat sau parere . Zilele trecute am sustras dintrun magazin de articole vestimentare niste haine , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare ... GGGG66 GGGG66 Buna ziua, Recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare de 30 Ron La ieșire din magazin am fost oprit de paznic, care m-am întrebat ce am in ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin mirela12345 mirela12345 am avut o problema cu o bluza de la un magazin de haine. am cumparat-o de la o persoana care vindea haine in propriul apartament. ulterior, la o saptamana am ... (vezi toată discuția)